Një lajm i mirë vjen për mërgimtarët nga Aeroporti i Shkupit. Tani nuk kanë nevojë të mërziten nëse do ti pres dikush në Aeroport apo nuk kanë njerëz për ti pritur. “Momo Rent a Car” që posedon vetura të reja mund të merrni çfarë do llojë veture me çmime tepër të lira dhe të sigurt. Vlen të theksohet se veturat janë me Karton të gjelbërt për Kosovë dhe Shqipëri, Full Kasko  dhe ZERO Kaucion.

E keni më lehetë se kurrë,  vetëm rezervoni në numrin +389/ 71-226-999 nga Avioni direkt në shtëpi pa e lodhur askënd dhe ju del më lirë.