Friday, December 8, 2023

Linjë e re kreditore për digjitalizimin dhe transformimin digjital për kompanitë

Në Qeveri sot do të promovohet linja e re kreditore për digjitalizimin dhe transformimin digjital për kompanitë.

Në ngjarjen në Qendrën Mediale të Qeverisë do të drejtohen kryeministri Dimitar Kovaçevski, ambasadorja zvicerane Veronik Ulman Marti dhe drejtori i Bankës për Zhvillim, Kire Naumov.