Monday, December 4, 2023

Anesa Havziju merr vendin e parë në garat regjionale në lëndën e matematikës

Dje 04.03.2023 ( e shtune ) u mbajten garat regjionale ne lenden e matematikes ne shkollen fillore ,,Andreja Saveski -Kikish”. Pjesemares ishin nxenesit te cilet u kualifikuan nga garat shkollore dhe ato komunale.

Nxenesit te cilet kishin pike prej 86 deri ne 100 fituan vendin e pare, prej 71 – 85 te dytin, kurse vendin e trete ata te cilet kishin nga 55-70 pike. Nxenesit qe fituan nga 40 deri 54 pike u shperblyen me levdata per pjesmarjen e tyre ne keto gara.

Vendi i pare me 95 pike te fituar i takoj nxeneses nga klasa e gjashte Anesa Havziju nga shkolla fillore ,,Naim Frasheri”-Tetove me mentore Arta Halili Islami.

Gjithashtu vendi i pare i takoi edhe nxenesit Vasilij Zakoski nxenes i klases se peste nga shkolla fillore ,, Bratstvo- Migjeni” Tetove. Vendin e dyte nuk e fitoi asnje nxenes kurse vendin e trete e fituan 7 nxenes.