Monday, December 4, 2023

Bastisje në Kumanovë,kapet drog.

Ministria e Punève te Brendshme ka njoftuar se sot ka realizuar bastisje ne Kumanove.

“Sot, nëpunësit policore tè SPB Kumanove kanë arrestuar S.Sh.(24) nga fshati Ramanli të Kumanoves.

Gjate bastisjes ne shtepine e tij me urdher gjyqèsor jane gjetur dhe marre 12 pako me marihuane. S.Sh. Është arrestuar dhe dèrguar ne stacion policor dhe pas zbardhjes se plote te rastit, kunder tij do të shqiptohet kallezim perkates”, qendron në njoftimin e MPB-se.