Monday, May 29, 2023

Aksidentohet një kamion në Rrugën e Kombit, vdes shoferi


Një aksident ka ndodhur në Rrugën e Kombit, ku është rrokullisur një kamion dhe ka vdekur drejtuesi i tij.

Bëhet e ditur se aksidenti ka ndodhur në vendin e quajtur Kolsh dhe se kamioni po vinte nga Tirana në Kosovë.

Ndryshe, si pasojë e aksidentit është bllokuar korsia e autostradës Kolsh-Kukës Morinë, raporton TCh