Saturday, December 2, 2023

Luizi a do të vazhdoj lojën pas telefonatës emocionale me nënën?


A do ta vazhdoj Luizi lojën pas telefonatës emocionale me nënën?

Këngëtari Luiz Ejlli e shfrytëzojë telefonatën në BBVA për të biseduar me nënën e tij e cila ndodhet në Amerikë.

Nëna e artistit i tha se ajo dhe familja janë mirë duke e inkurajuar që të vazhdoj siç ka nisur këtë aventurë ndërsa u shpreh se ata ndihen krenarë për të.

Duke mar edhe aprovimin e nënës për vazhdimin e lojës, edhe Luizi u shpreh se patjetër që do e vazhdoj deri në finale.

Kujtojmë se, banorëve iu lejuan këto telefonata pas sulmit terrorist në Top Channel ku mbeti i vrarë roja i sigurisë për t’i pyetur nëse duhet të vazhdojnë rrugëtimin në BBVA.