Dyzet e dy vjeçari A.S. nga Sellca e Tetovës, dje (29-mars) rreth orës 13:50 në SPB Tetovë ka raportuar, se djali i saj i mitur është sulmuar fizikisht nga dy të mitur të tjerë dhe nga 38-vjeçari Sh.O. nga ky fshat.
Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.