Sunday, June 4, 2023

Ahmeti: Statuti i BDI-së nuk lejon fraksione. Anarkia e papranueshme!

Kryetar i BDI-së, Ali Ahmeti tha se statuti i partisë nuk parashikon fraksione andej edhe nuk pranohet veprimtaria e tillë e atij që deri sot njihej si Grupi i Zjarrit. Ahmeti tha se pakica duhet ti bindet shumicës dhe se çdo veprim në kundërshtim me statusin e partisë, paraqet anarki.