Laporta për akuzat ndaj Barcelonës: Nuk kanë prova, duan ta shkatërrojnë reputacionin tonë.

Barcelona së fundmi është akuzuar për çështjen e njohur ‘Negreira’.

Presidenti i Barcelonës, Joan Laporta është deklaruar rreth kësaj teme duke thënë se nuk ka prova për akuza të tilla të korrupsionit ndaj Barcelonës, por këto sipas tij po bëhen që të shkatërrohet reputacioni i klubit.

“Ata nuk kanë asgjë [fakte] dhe po dëshirojnë të shkatërrojnë reputacionin dhe nderin tonë. Nuk do ta lejoj këtë. Ne do ta mbrojmë Barçën deri në pikën e fundit të gjakut“, tha ai.