Saturday, September 30, 2023

Ryva Kajtazi bëhet nuse, frizura e saj mori tërë vëmendjen


Ryva bëhet nuse, por pa fustan.

Ryva Kajtazi në imazhet që ka publikuar së fundmi, shfaqet e rregulluar si nuse.

Flokët dhe grimi i rënduar e bëjnë të duhet më ndryshe se zakonisht.

Por, ajo edhe pse e rregulluar si nuse, nuk zgjodhi të vesh fustan.

Ajo me një korsetë plotë shkëlqim, duket më bukur se kurrë më parë.