Monday, December 4, 2023

Çitaku: Asnjë proces kafkian nuk do të mund të rishkruaj historinë, UÇK lëvizja më e suksesshme çlirimtare në historinë moderne


Nënkryetarja e Partisë Demokratike të Kosovës ka thënë se Ushtria Çlirimtare e Kosovës sipas saj është Lëvizja më e suksesshme çlirimtare në historinë moderne.

“Ushtria Çlimtare e Kosovës është lëvizja më e suksesshme çlirimtare në historinë moderne”.Sipas ish-ambasadores së Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Historia nuk mund t rishkruhet.

“Asnjë proces kafkian nuk do të mund të rishkruaj historinë”, ka deklaruar Çitaku.

Ajo ka përfunduar duke përmendur “Liria Ka Emër”, ku dhe do të marshohet nesër në sheshin Skënderbeu në Prishtinë.

Marshimi do të fillojë në ora 14:00.