Haradinaj: Liria është e plotë kur çlirimtarët janë të lirë.

Ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Daut Haradinaj ka shkruar në rrjetin social në facebook për marshin për drejtësi.

Ai tha se gjithë Kosova është në këmbë për drejtësi dhe liri.

“Gjithë Kosova në këmbë për drejtësi dhe liri. Liria është e plotë kur çlirimtarët janë të lirë”, shkroi Haradinaj.