Monday, December 4, 2023

Grubi: Dita botërore e autizmit është thirrje ndërgjegjësuese për trajtimin e barabartë të personave autik

2 prilli është trokitje e përvjetshme në ndërgjegjen mbarënjerëzore për të qëndruar në përkahje të personave të prekur me spektrin e autizmit, një thirrje përkujtuese për të shtuar përkujdesin ndaj nevojave të tyre.
Le të shërbejë dita e sotme si shkëndijë vetëdijësimi për të bërë akoma më shumë për trajtimin e tyre të barabartë social, le të mbështesim fuqishëm në çdo hap prindërit e fëmijëve të prekur nga ky spektër dhe le të inkurajojmë punën profesionale dhe kruciale të qendrave për autizëm.

277537213_520919016064288_4778464227010155452_n.jpg

afk-8279vNB.png

Artan Grubi

339325926_234033639115140_2619652991297390231_n.jpg

2 prilli është trokitje e përvjetshme në ndërgjegjen mbarënjerëzore për të qëndruar në përkahje të personave të prekur me spektrin e autizmit, një thirrje përkujtuese për të shtuar përkujdesin ndaj nevojave të tyre.

Le të shërbejë dita e sotme si shkëndijë vetëdijësimi për të bërë akoma më shumë për trajtimin e tyre të barabartë social, le të mbështesim fuqishëm në çdo hap prindërit e fëmijëve të prekur nga ky spektër dhe le të inkurajojmë punën profesionale dhe kruciale të qendrave për autizëm.