Tuesday, September 26, 2023

Nga Marshi për Drejtësi, Memli drejt Hagës pranë çlirimtarëve


Nga Marshi për Drejtësi, Memli Krasniqi drejt Hagës pranë çlirimtarëve.

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, do niset sonte drejt Hagës, për t’u qëndruar pranë siç thotë ai, çlirimtarëve, nesër në ditën kur dhe nis procesi gjyqësor.

Udhëtimi drejt Hagës, për Memli Krasniqin ndodh vetëm pak orë pasi në Kosovë, u mbajt marsh masiv, në mbështetje të krerëve të UÇK-së,