Wednesday, September 27, 2023

Gjermanka e Rasimit e “kall” atmosferën me vallëzim, ai s’përmbahet, e puth me plot pasion ‘live’


Gjermanka e “kall” me këtë vallëzim tërheqës Rasimin. Ai nuk përmbahet, e puth live ne emision.

Në emisionin Kojshia Show këtë javë mysafirë ishte mërgimtari i njohur i TikTok-ut, Rasim Avdyli, bashkë me të dashurën e tij gjermane, Maida.

Siç edhe njihet në opinion, Rasimi di të jetë mjaft gazmor. Ai në këtë emision ka vallëzuar me të dashurën e tij gjermane. Maida e ka mahnitur Rasimin me vallëzimin e saj, ku më pas, ai nuk ka mundur t’i rezitojë dhe e ka puthur atë live në emision.

Ndiqeni minutën 09:00 të emisionit për ta parë këtë moment.