Monday, December 11, 2023

Kapet një femër duke hedhur paketa me drogë.

Policia ka arrestuar një femër 34-vjeçare me inicale B.S. nga Kavadari, për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “Prodhim dhe shitjr të paautorizuar të narkotikëve, substancave psikotrope dhe prekursorëve”.

Ajo akuzohet për shkak se më 8 dhjetor të kaluar në rrugën “Sloga” në Kavadar, policët e kanë vërejtur duke hedhur pako me heroinë.