Saturday, September 30, 2023

Spasovski për vizitë zyrtare në Slloveni.

Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski nesër (04.04.2023) kryeson një delegacion të MPB-së në një vizitë pune në Republikën e Sllovenisë. Në Portorozh, Spasovski do të marrë pjesë në Takimin e 11-të Joformal të Ministrave të Punëve të Brendshme në kuadër të Procesit të Brdo-s, ndërsa në margjinat e konferencës do të zhvillojë një takim dypalësh me kolegun e tij slloven, Boshtjan Pokljukar, pasuar nga një intervistë me E përditshmja sllovene “Vecher”.

Ministri Spasovski pasdite do të vizitojë kishën ortodokse maqedonase “Epifania” në Koper, ku do të takohet me diasporën maqedonase.

Të njëjtën ditë, në Lubjanë, ministri Spasovski, me ftesë të Institutit Ndërkombëtar IFIMES, do të marrë pjesë në tryezën e rrumbullakët me temën “Si ta bëjmë Ballkanin Perëndimor më të mirë dhe më të begatë – aspekti i sigurisë”.