Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme ka privuar nga liria dy persona, bëhet fjalë për M.K.33 vjeçar nga Prilepi si dhe T.P. 23 vjeç nga Manastiri. Gjatë bastisjes të kryer me urdhër gjyqësor është gjetur dhe konfiskuar një sasi e marijuhanës. Personat në fjalë janë ndaluar në stacionin policorë dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj tyre do të ngritët padi adekuate.