Sunday, June 4, 2023

Lajmi i fundit: Arrestohet Donald Trump


Arrestohet Donald Trump.

Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump është arrestuar.

CNNka raportuar se tanimë Trump është nën arrest dhe në mbajtje policore.

Raportohet se ish-presidentit amerikan do t’i merren shenjat e gishtërinjve si pjesë e arrestimit, ndonëse është e paqartë nëse do t’i bëhet edhe një fotografi.

Pas kësaj ai do të sillet në sallën e gjykatës.

Sipas CNN, ai nuk do të paraqitet me duar të lidhura, por do të jetë nën mbrojtjen konstante të forcave të rendit.