Monday, December 4, 2023

Shpërthen në lot Dea Mishel, një surprizë e papritur i vie në studio


Dea Mishel shpërthen në lot, një surprizë e papritur i vie në studio.

Një surprizë për Dea Mishel ka ardhur sonte në BBVA.

Dea është ftuar të largohet nga shtëpia dhe të shkojë studio.

Ajo do ta prezeantojë sonte pjesën tjetër të mbetur në spektaklin e Big Brother. Por asaj i ka ndodhur e papritura, vëllai i saj i vogël ka ardhur ta surprizojë.

Dea ka shpërthyer në lot, e cila është parë shumë e mërzitur dhe në ndërkohë shumë e lumtur.