Saturday, December 2, 2023

Sipas Luizit këto janë katër çuditë e këtij Big Brother-i


Katër çuditë e këtij Big Brother-i sipas Luizit.

Duke bërë një analizë të lojës deri më tani, Luizi u shpreh se Big Brother Vip 2 do mbahet mend për disa situata specifike.

Sipas tij, njëra prej tyre është largimi i Oltës nga loja. E dyta, probabiliteti që ai të jetë fitues i këtij edicioni të dytë.

Dhe e treta, sipas gjykimit të tij, se si ka mundur Nita dhe Dea të arrijnë deri në këtë pikë të lojës, pa dalë jashtë.

Ky format vërtetë do mbahet mend gjatë, për të gjitha situatat gazmore, të trishta, ato të lumturat, debatet, puthjet e përqafimet e dhëna brenda në shtëpi.