Luizi tregon se kur ndahen rrugët me Efit?

Ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes.

Kujtojmë, se nga nominimi i fundit u eleminua Fotinia. Ndërkohë, raporti i Luizit dhe Efit ka patur ulje-ngritje.

Mua Efi realisht më duhet për të nxjerrë 2-3 banorë jashtë, por deri në njëfarë pike. Pastaj, rrugët tona ndahen.