Saturday, September 30, 2023

Në familjen e Adelina Ismailit sot ka festë


Sot ka festë në familjen e Adelina Ismailit.

Sot ka festë në familjen e këngëtares Adelina Ismaili.

Djali i saj dhe Valit, Uliksi, feston gjashtëvjetorin e lindjes.

Çifti kanë postuar imazhe në rrjetet sociale teksa e kanë uruar me fjalë speciale të birin.