Efi: Dua të dal menjëherë nga shtëpia.

Banorja e Big Brother VIP Albania, Efi Dhedhes tha në prime të sotëm se dëshiron të dal nga shtëpia.

Kjo ndodhi pasi që opinionistet i thanë që po mbështet Luizin pasi e ka parë dronat dhe famën e tij jashtë.

Sipas opinionisteve Efi ka bërë një super mbështetje sapo doli jashtë dhe se ka luftuar me Kiarën se kush e do më shumë Luizin.

Arbëri: Ndryshimin drastik e filliuan kur dolën jashtë dhe luftuan se kush do ta mbështeste më shumë Luizin. Kush do t’i shtonte më shumë klikimet në rrjetet sociale. U bëtë shok të ngushtë Pajtohuni dhe rregullohuni sipas interesit të juaj. Kjo është e vërteta. E keni shfrytëzu Luizin. Më thuaj për çfarë keni hyrë brenda shtëpisë

Efi: Athëherë Arbana unë kam dëshirë të dal menjëherë nga kjo shtëpi. Me dëshirë time më të madhe për të kuptuar se nuk më intereson fare as të shfrytzoj, as të lëndoj, as të bëhem barrë.

Arbëri: Po sigurisht sepse ty të doli Olta nuk ke çka bënë në atë shtëpi.