Pritjet në dalje të Dheut të Bardhë deri në një orë.

Sot janë rikthyer kolonat në dalje në pikat kufitare të Kosovës.

Sipas Qendrës për Menaxhimin Kufitar të Kosovës pritjet më të gjata janë në dalje të Dheut të Bardhë dhe Merdarës.

Kolonat në Dheun e Bardhë janë deri në 60 minuta, ndërsa në Merdarë deri në 20 minuta.

Ndërsa, në pikat tjera pritet për të hyrë dhe për të dalë në Kosovë janë deri në 5 minuta.