Monday, December 4, 2023

Luizi vë në dyshim lëvizjen e produksionit: Pse u hap audio e Ermionës në Prime?


“Prime” i kaluar ishte një flakë e vërtetë, teksa nuk mungoi në studio edhe Ermiona, ish banorja.

E habitshme është veprimi i produksionit, kur Ermiona fliste, banorët kishin shansin ta dëgjonin.

Në momentin kur Ermiona po kritikonte Kiarën dhe Efin, ku tha se ato iu bashkuan formatit vetëm për të fituar famë nga Luizi, regjia e hapi audion edhe për banorët në shtëpi, pa dijeninë e saj.

Komentet e saj u dëgjuan dhe nga banorët, duke shkaktuar një situatë mjaft të sikletshme në studio.

Këtë lëvizje nuk e ka humbur Luizi, i cili përmendi pikërisht veprimin e regjisë për të hapur fshehurazi komentet e Ermionës.

“Pse u hap ajo lloj audio, pse u lejua”, dëgjohet të thotë Luizi.

VIDEO: