Nga shtëpia e Big Brother VIP Albania, është eliminuar Ronaldo Sharka, por mori vëmendje Efi e cila i tha në vesh dicka Ronaldos teksa po përshëndetej.

Efi u dëgjua teksa i thoshte “jep ndonjë informacion nga jashtë”.

Për këtë, Arbana ka ftuar Efin, Luizin dhe Bledin në dhomën e surprizave.

Efi tha se atë e tha me shaka.

Ndërsa, Arbana ju tha që po jua rikujton që të mos përjashtohen.