Të gjithë banorët u habitën me nominimet, Kristi: Nuk dolën ata që doja.

Prime-n e mbrëmshëm, nominimet u zhvilluan krejtësisht ndryshe nga herët më përpara. Kësaj radhe banorët me më shumë vota nuk shkuan në nominim, por fituan imunitet.

Menjëherë pas spektaklit Krist Aliaj dhe Bledi Mane kanë diskutuar për banorët e nominuar.

Kristi është shprehur që asnjë nga banorët që ai donte, nuk doli në televotim.

Sipas tij do të jenë banorët më të ‘dobët’ që do të kalojnë në nominim këto javë, duke qenë se po i afrohen fundit.