Tuesday, September 26, 2023

Kristi i thotë nuk ke pasion, Luizi: Kam Kiarën pasion


Prime i Big Brother VIP Albania, është përcjellë me një sërë debatesh.

Të përfshirë ishin edhe Kristi dhe Luizi, për mënyrën se si ata po luajnë dhe debatojnë.

Kristi i tha Luizit se nuk ka pasion dhe ka folur vetëm banalitete.

“Vetëm ofendojnë dhe nuk dinte të komunikojnë. Përdorin bullizim gjithë kohën. Kryebullizuesi flet, bashkohen edhe këta të tjerat. Ti Luiz ke folur vetëm për banalitete. Je njeri me zero pasion”, tha Kristi.

Ndërsa, Luizi u përgjigj “Pasioni im është Kiara”.