Monday, December 4, 2023

Ndihmon shqiptarët tash e sa vite, biznesmeni Florenx Kullani, emër motivues

Në Angli shkoi në moshën 18 vjeçare.
Sot, Florenx Kullani njihet si një nga biznesmenët më të njohur në shqiptar, i cili edhe pse jeton në Londër, fokusin e ka te populli i tij çdoherë.
Kullani, përpos fushës së ndërtimit me të cilën merret, ai ka edhe anën e tij humane, duke ndihmuar çdoherë shqiptarët, me pensione e ndihma tjera ushqimore.
Një tjetër lidhshmëri, biznesmeni e ka edhe me fëmijët, duke sponzorizuar kështu klube futbolli dhe të boksit, në mënyrë që fëmijët të mos rrinë në rrugë, mirëpo, të jenë të angazhuar në të ardhmen e tyre.