Po afron data, zbulohet vendi ku pritet të zhvillohet finalja e madhe e BBV2.

Big Brother VIP po i vjen fundit dhe më 6 maj do të mbahet finalja e madhe dhe e shumëpritur. Mirëpo thuhet se finalja nuk do të mbahet në ambientet e Top channel.

Po përflitet se finalja e edicionit të dytë të “Big Brother VIP” të zhvillohet në stadiumin “Arena kombëtare”.

Kjo do te thote se më 6 maj me shumë mundësi banorët do t’i shohim në këtë stadium.

Megjithatë kjo mbetet për t’u parë në ditët në vijim.