Monday, December 4, 2023

Gjest i madh: Halil Kastrati ja kthen më në fund buzëqeshjen nënës nga Peja


Halil Kastrati ja kthen më në fund buzëqeshjen nënës nga Peja.

Rasti i Pranverës nga Peja, u bë mjaftë mediatik.

Nëna e re nga Peja, tregoj publikisht jetën e saj të vështirë e tejet sfiduese, shkruan Kosovarja.

Me të dëgjuar rastin, hoxha dhe bamirësi Halil Kastrati ka reaguar, duke i bërë zgjidhje Pranverës dhe fëmijëve të saj, të cilët ishin të pastrehë.

Siç mund të shihet nga kjo foto, nënës së sprovuar nga jeta, më në fund i është kthyer buzëqeshja.