Policia e Kosovës ka njoftuar për një rast “Nxitje e përçarjes dhe mos durimit” që ka ndodhur në veri të Mitrovicës.

Sipas raportit të PK-së, thuhet se ankuesi mashkull kosovar ka informuar se nga persona të pa njohur i është dëmtuar vetura e tij, dhe i kishin lënë në veturë një mbishkrim “UÇK”.

Sipas ankuesit edhe një mbishkrim të njëjti i kishin vendosur në hyrje të ndërtesës së tij.

Rasti është duke u hetuar.