Monday, December 4, 2023

“Nuk duron dot presionin, ky banorë i Big Brother vendos të largohet menjëherë nga shtëpia”


Katër banorët që të shtunën mbrëma u futën në burgun e “Big Brother VIP” kanë një mision sekret.

Dea Mishel, Krist Aliaj, Qetsor Ferrunaj dhe Bledi Mane do të bindin pjesën tjetër të banorëve se ky i fundit ka vendosur që të lërë përfundimisht shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Vëllai i Madh u ka dërguar një zarf mbrëmë, në të cilin shkruhej se nëse bindin banorët që Bledi ka vendosur që të lërë shtëpinë, do të fitojnë lirinë me kusht.

“Bledi duhet të bindë banorët që izolimin në burg e përjetoi keq dhe ka vendosur që të largohet nga shtëpia të martën”, thuhet ndër të tjera në letër.

Menjëherë 4 të burgosurit kanë nisur që të bëjnë plane se si t’ua tregojnë banorëve të tjerë këtë, në mënyrë që ata të bindën.