Sunday, June 4, 2023

AHMETI URON NATËN E MADHE TË KADRIT

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti përmea një postimi në profilin e tij në Facebook ka uruar besimtarët e besimit islam për nderë të natës së Kadrit.

Uroj që madhështinë e Natës së Kadrit, natës më të vlefshme se një mijë muaj, ta përjetojë çdo zemër dhe çdo vatër familjare të kaplohet nga bekimet e saj.

Qoftë i pranuar agjërimi dhe të gjitha lutjet e bëra gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit!

Paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi ju!