Tuesday, September 26, 2023

Kristi merr suprizën më të mirë


Kristi surprizohet nga nëna e tij.

Kristi u suprizua sot nga ardhja e nënës së tij brenda shtëpisë. Takimi i tyre ishte shumë i veçantë, pasi në dhomën e surprizave ishte përhapur parfumi i nënës së tij si dhe ishin vendosur disa foto kolazh të fëmijërisë së tij.

Ai foli më shumë për mungesën e nënës si dhe raportin e tij me të.

Pasi mamaja e tij hyri krejt papritur në dhomën e surprizve, Kristi nisi të përlotej. Ajo i shprehu gjithë mbështjetjen e saj dhe të gjithë familjarëve të tij si dhe shtoi se sa krenare është për atë që ai ka përfaqësuar.

Ajo u largua duke i uruar djalit të saj fitoren.