Si çdo herë tjetër edhe kësaj radhe, u fol për nominimet në shtëpi.

Luiz Ejlli dhe Kiara Tito e nisën ditën bashkë sot dhe një ndër bisedat e para, ishte pikërisht televotimi i kësaj jave.

Këngëtari tha se sot rrezikon të dalë Jori Delli ose Nita Latifi.

Për këtë të fundit, e ka thënë shpesh herë që mund të dalë pasi e do jashtë shtëpisë, me idenë që Nita nuk ka çfarë i jep më këtij formati.

Ndërsa për Jorin, ndonëse ajo është shumë positive dhe me Luizin shkon shumë mirë, ai e sheh atë si të rrezikuar, duke qenë se të tjerët janë lojtarë të fortë.