Ky është banori i eliminuar përfundimisht nga Big Brother Vip Albania.

Gjatë kësaj jave nga katër banorët e nominuar njëri nga ta do të eliminohet.

Dea, Qetsori, Nita, Jori dhe Visit kanë qenë banorët e nominuar.

Ndërkohë që banori i cili u eliminua përfundimisht nga Big Brother Albania është Visi.