Monday, May 29, 2023

Hapet komuna e Haraçinës, administrata rinis punën

Kreu i komunës së Haraçinës, Ridvan Ibraimi...

Bekteshi: Qytetarët do të paguajnë rrymë më të lirë

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot siguroi...

Nita dënohet nga ‘Vëllai i Madh’


Sot shtëpia e Big Brother ishte e rrethuar me letra higjenike të cilat duhet të mos prekeshin nga banorët, pasi nëse ndodhte diçka e tillë ndodhë do të ketë dënime, Bledi dhe Nita janë konkurentet e radhës që thyen rregullin e vendosu nga Vëllai i madh.

Pasi Bledi theu rregullin, shkoi të marrë një letër në enën e qelqtë që ndodhet në dhomën e ndenjes, në të cilën janë shkruar disa dënime. Bledi u dënua të mos pijë asnjë cigare apo vape, për tri orët në vazhdim.

E jo vetëm Bledi por edhe Nita preku pa dashje letrën higjienike teksa kërcente këngën e saj në living së bashku me banorët e tjerë.

Dënimi i saj ishte t’i bënte masazh njërit prej banorëve për pesë minuta.