Sunday, December 3, 2023

Zbulohet nga Kiara arsyeja e vërtetë e rifutjes në BBV


Kiara zbulon arsyen e vërtetë të rifutjes në BBV.

Duket se spektaklin e të martës Kiara nuk e ka përjetuar aspak mirë, teksa këtë gjë vijon ende ta reflektoj edhe sot.

Në një bisedë që ishte duke bërë me Jorin në dhomën e ndenjes, Kiara është shprehur që është e penduar për rifutjen e saj, teksa meraku i vetëm ishte nëse ftohej raporti me Luizin.

Ndonjëherë pendohem që u rifuta. Por kisha frikën se kur ndodh që rri shumë larg me të dashurit, duket sikur ftohen gjërat, nga data 25 mars deri në maj ndërkoë që ne kemi vetëm 3 muaj bashkë. Publiku thotë hajde të shikojmë si do zihet Kiara dhe Efi, po këtu e vuajmë ne se nuk jemi prej druri.” tha Kiara.