Saturday, December 2, 2023

Bajqinovci: Blerim Isufaj është politik, ka qenë pjesë e LDK-së dhe FARK-ut


Deputeti i VV-së, Mefail Bajqinovci, ka thënë në emisionin DPT te Fidani në T7 se kandidati për kryeprokuror të shtetit, Blerim Isufaj, është thellë i lidhur me parti politike.

Ai tha se Isufaj ka qenë pjesë e LDK-së.

“Blerim Isufaj ka qenë pjesë e LDK-së dhe FARK-ut”, tha ai.

“Ka qenë këshilltar i të ndjerës, shumë të nderuarës, Nekibe Kelmendit. Atëherë pjesë e LDK-së”, shtoi Bajqinovci.