Sunday, June 4, 2023

Befasi e dorës së parë: Tre konkurentët që do të shkojnë në nominim


Tre konkurentët që do të shkojnë në nominim.

Pasi banorët kanë shkruar në një fletë emrat që ata dëshironin të nominonin, nisi dhe numërimi i votave.

Tre banorët më të votuar kanë qënë Efi, Kiara dhe Bledi.

Ata do të shkojnë në televotim mbrëmjen e nesërme, ku do të jetë publiku që do të vendosë se cili prej tyre do të lërë shtëpinë po nesër.