Martohen Urimi e Alisa, foto nga ceremonia

Çifti i njohur i rrjeteve sociale, Alisa dhe Urim, këto kohë kanë qenë mjaftë të përfolur.

Famës së tyre i kontribuoj pjesëmarrja në shoun real “Big Brotthrr VIP Kosova”, shkruan kosovarja.

Pak ditë më parë dolën lajmet se çifti janë ndarë, gjë që rezultojë të ishte thashethem.

Siç merret vesh, çifti janë martuar dhe ndjekësit e tyre do të shohin më shumë të dielën.