Duke folur për hedhjen e gurëthemelit të Korridorit 8-të, zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi në Klan Debat zbuloi se të gjitha partitë politike kanë qenë të ftuar në këtë eveniment.

Ai thoata që nuk morrën pjesë në këtë ngjarje hodhën vrerë ndaj këtij projekti, u bashkuan me VMRO-DPMNE-në.

Sipas Grubit, e gjithë kjo poo bëhet për inate politike.

“I ftuam partite politike të marrin pjesë ne gurthemelin e korridorit 8, nuk na erdhen dhe hodhën vrerë ndaj këtij projekti, u bashkuan me VMRO-DPMNE-në në kuvend në të gjitha projektet anti-shqiptare, po bëhët argat e dashakeqësve, për çka? Vetëm për inate politike! Nuk ka qeveri, nuk ka parlament funksional pa parti shqiptare dhe kjo duhet te dihet qrtë. Të gjitha debatat aktuale përçarëse bëhër për të mjegulluar gjendjen aktuale politike në Maqedoni. Shqiptarët nuk durojnë vazal, por duan punëtorë, për dallim nga opozita që nuk i do shqiptarët e zotë dhe shqiptarët me ide”, deklaroi Grubi