Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Azir Aliu sot në brifing me gazetarë do të informojë për aktivitetet vijuese që do të realizohen gjatë periudhës së ardhshme.

Me sloganin #EpokaDigjitale, MSHIA  e filloi procesin për zhvillimin e shërbimeve elektronike të cilat do të jenë në dispozicion për të gjithë qytetarët.

Në takim do të bisedohet edhe për administratën profesionale e cila, siç thuhet, do t’i përmbushë standardet evropiane.