Sonte është duke u zhvilluar prime i çerekfinales së Big Brother Vip Albania 2.

Debate të shumta gjatë kësaj natë janë duke e përcjellë vazhdimisht këtë mbrëmje, madje edhe ofendimet nuk u kursyen.

Gjatë një debati në mes të Luizit dhe Efit, ishte Luizi ai i cili ofendoj rëndë Efin, duke i thënë “Efi vjen nga emisioni Përputhën, i cili është me mashtrime më rrena dhe me e keqja është se p.sh unë nuk do të doja që meshkujt të ia drejtojnë gishtin motrës sime për me zgjedh”.

I me njëhershëm ka qenë reagimi i Arbanes nuk i thënë “O Luiz, Përputhën është një format, reality show ku si në Big Brother ka njerëz të cilët ndërtojnë strategjitë e tyre më manipulime apo diçka tjetër, por të thuash së nuk dua ta shoh motrën time në një format të tillë, me gjithë respektin e gocave që marrin pjesë, as un nuk do doja të thoja se nuk dua ta shoh motrën time si Kiara në Big Brother, të dashurohet ne një format të tillë, të lidhet e të gjej një çun e të bëjë dashuri poshtë jorganit”, shkruan InfoKosova.

Më pas Luizi mohoj të këtë bërë dashuri me Kiarën ndërsa Arbana i replikoj duke i thënë se “bëni çfarë të doni”.