Seanca gjyqësore rreth rastit “Lidhja Ndërkombëtare” është shtyrë për shkak se i akuzuari, Bojan Jovanovski është ende në spital, pas intervenimit kirurgjik, njoftuan sot nga Gjykata e Apelit – Shkup.Në njoftimin e gjykatës thuhet se Bojan Jovanovski, është ende i hospitalizuar dhe nën kujdes të domosdoshëm.