Monday, December 4, 2023

Skandal, publikohet video e cila zbulon se sherri Luiz-Kiara-Efi ka qenë i inskenuar


Sherri i Efit dhe Kiarës ka qenë një nga më të zhurmshmit duke u komentuar pothujse kohe te gjate ku vazhdon te komentohet ende.

Ndërhyrja e Luizit i dha akoma më shumë zë agravimit.

Nga video e fundit duket se Luizi dhe Efi kanë planifikuar javë më parë sherrin.

Luizi dëgjohet duke i thene Efit: Ti mos bëj sherr direkt me mua se nuk ta beson njeri.

Filloje me Kiarën dhe më pas ndërhyj unë.

Do të flas unë për ty andej nga lavamanat, ti do ta marrësh vesh në Prime dhe pastaj mund të reagosh duke mi bërë gjërat e qarta.

Për me shumë degjo videon dhe bindu. /InfoKosova

Dëgjo videon: