Tuesday, September 26, 2023

Ambasadori britanik Loson në takim me kryetarin e Kuvendit Xhaferi

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore në vend, Methju Loson sot  do ta vizitojë Kuvendin.

Në shtëpinë ligjvënëse Loson do të mbajë takim me kryetarin e Kuvendit Talat Xhaferi.