Saturday, September 30, 2023

Blero vozit këtë bukuroshe, publikon pamje


Blero shofer i mirë për këtë bukuroshe.

Blero ditët e fundit u komentua shumë për jetën e tij private.

Ai pas ndarjes me Afronën, po e shijon lidhjen e re mes Kosovës e Gjermanisë, shkruan Kosovarja.

Por asnjëherë, duke e lënë anash vajzën e tij Tarën.

Me postimin e tij të fundit ai shihet deri sa po vozitë veturën dhe pasagjere e ka Tarën.

Pa marrë parasysh jetën sentimentale, Blero gjithmonë ka gjetur kohën dhe përkushtimin për të bijën.